Kvinna utsatt för rånförsök på Norr i Eskilstuna – förövaren hade skjutvapen

Polisen larmades vid halvtiotiden på tisdagsförmiddagen till stadsdelen Norr i Eskilstuna. Det med anledning av ett rånförsök.

En man ska på platsen hotfullt ha visat upp ett skjutvapenliknande föremål mot en kvinna … Läs mer “Kvinna utsatt för rånförsök på Norr i Eskilstuna – förövaren hade skjutvapen”

Read more

Kvinna utsatt för misshandel och rånförsök på Fristadstorget i Eskilstuna

Polisen grep under torsdagseftermiddagen en man i centrala Eskilstuna. Det efter att mannen ska ha misshandlat en kvinna på Fristadstorget.

En väktare ska tillsammans med en för tillfället ledig Polis ha fått … Läs mer “Kvinna utsatt för misshandel och rånförsök på Fristadstorget i Eskilstuna”

Read more

Storbråk i Råbergstorp i Eskilstuna – Flera förda till sjukhus

Strax före klockan elva på måndagskvällen larmades Polisen om ett pågående bråk i ett trapphus på Lagmansgatan i bostadsområdet Råbergstorp i Eskilstuna. Flera personer bråkade, och det ska bland annat ha använts … Läs mer “Storbråk i Råbergstorp i Eskilstuna – Flera förda till sjukhus”

Read more

Man skjuten i Skiftinge och rånförsök i Fröslunda!

Polisen i Eskilstuna fick en del att göra under onsdagskvällen. Rånförsök och skottlossning stod på dagordningen.

Strax efter klockan 18 larmades polisen till stadsdelen Fröslunda med anledning av ett misslyckat rånförsök. Flera … Läs mer “Man skjuten i Skiftinge och rånförsök i Fröslunda!”

Read more