V-arrangemang på Internationella kvinnodagen i Eskilstuna

Den 8 mars är det internationella kvinnodagen. Vänsterpartiet anordnar föreläsning och musik på Biografbaren vid Järntorget i Eskilstuna.

Roja Mahmoudi föreläser om situationen för Irans kvinnor, snart två år sedan Masha Aminis … Läs mer “V-arrangemang på Internationella kvinnodagen i Eskilstuna”

Read more

Internationella Kvinnodagen uppmärksammas i Eskilstuna

Eskilstuna Kommun uppmärksammar varje år Internationella Kvinnodagen 8 mars. I år riktas ljuset på arbetet för jämställda arbetsvillkor och det faktum att i Eskilstuna är sjukfrånvaron högre på kvinnodominerade arbetsplatser.

Under förra … Läs mer “Internationella Kvinnodagen uppmärksammas i Eskilstuna”

Read more

Internationellt på Internationella Kvinnodagen på ABF i Eskilstuna

Den 8 mars, på Internationella Kvinnodagen, arrangerades på ABF i Eskilstuna en serie intressanta föreläsningar. Två av dom handlade om kvinnornas situation och kamp i Afghanistan och Iran. Denna del av arrangemanget … Läs mer “Internationellt på Internationella Kvinnodagen på ABF i Eskilstuna”

Read more

Så uppmärksammas Internationella kvinnodagen i Eskilstuna

Att vara utsatt för ekonomiskt våld ökar utsattheten. Därför uppmärksammar Eskilstuna Kommun Internationella kvinnodagen genom att samtala och sprida kunskap om ekonomiskt våld, som är en del av mäns våld mot kvinnor. … Läs mer “Så uppmärksammas Internationella kvinnodagen i Eskilstuna”

Read more

“Tillsammans” hade namninsamling till stöd för BB-ockupationen i Sollefteå

”Tillsammans För Eskilstuna” är en organisation vi på eFOLKET uppmärksammat i flera artiklar. I en tid av egoism och hat behövs verkligen föreningar som ”Tillsammans”. Som står upp mot rasism och våld … Läs mer ““Tillsammans” hade namninsamling till stöd för BB-ockupationen i Sollefteå”

Read more