Eskilstuna: Vänsterpartiet om att EEM förblir helägt av kommunen

Uttalande från medlemsmöte med Vänsterpartiet Eskilstuna 13 maj

Först vill vi rikta ett stort tack och ett stort grattis till alla tusentals Eskilstunabor som skrivit under namninsamlingen med krav på folkomröstning gällande … Läs mer “Eskilstuna: Vänsterpartiet om att EEM förblir helägt av kommunen”

Read more

Terror och fördrivning – Dödad FN-anställd hjälparbetare bland de många offren för kolonialstaten Israels offensiv i Rafah-området

En av FN:s internationella hjälparbetare har dödats då en FN-märkt hjälpkonvoj nyligen attackerades i samband med den israeliska krigsmaktens nu pågående angrepp i området kring staden Rafah. En annan hjälparbetare skadades. Det … Läs mer “Terror och fördrivning – Dödad FN-anställd hjälparbetare bland de många offren för kolonialstaten Israels offensiv i Rafah-området”

Read more

Det fanns en annan tid …

Sveriges nuvarande statsminister Ulf Kristersson öppnar för USA-kärnvapen på svensk mark.
https://sverigesradio.se/artikel/kristersson-oppnar-for-karnvapen-pa-svensk-mark

Det fanns en tidigare statsminister med en annan uppfattning om USA:s agenda och om behovet av kärnvapennedrustning och fredsskapande åtgärder.… Läs mer “Det fanns en annan tid …”

Read more

Djurrättsorganisationen Djurens Rätt besöker Visby och Västerås

Djurrättsorganisationen Djurens Rätt turnerar just nu runtom i Sverige med föreläsningsturnén ”En framtid utan djurfabriker”. Nu under maj månad når turnén Visby och Västerås. Föreläsningen tar upp de svenska djurfabrikernas historia och … Läs mer “Djurrättsorganisationen Djurens Rätt besöker Visby och Västerås”

Read more