Trion “Baskery” tog över scenen med sprudlande musik.

Picnic i Parken 17 juli

Tredje Picnic i Parken

Onsdagen den 17 juli tog vi oss till stadsparken igen.

Eskilstunas musikant Gunnar Sandevärn intog scenen vid sitt piano tillsammans med Janne Mårtensson på trummor och Claes Fall på bas. Pianofantasten bjöd på en blandning av musik, både rockigt och Abba musik.

Cecilia & Pityful Brew Band tog upp hela scenen och hade med sig allt från kör och blås. Med Cecilia Ringkvist i spetsen bjöd bandet på Ringkvists egna låtar där många nog känner 70-tals progg och rock vibbar. Ringkvist har verkligen hittat ett spännande sound som känns både mystisk och väldigt spännande.

Folkära Anders Lundin har en röst som vi alla känner igen. Till Picnic i Parken hade han med sig gitarren och en basist. Lägerelds vibbar ger Lundin oss när han bjuder på en lätt repertoar till publikens glädje.

Trion Baskery tog över scenen med sprudlande musik. Systrarna Bondesson som utgör bandet Baskery har väldig scenvana och det märks på deras uppträdande. Greta på banjo, Stella på kontrabas och Sunniva på gitarr. Med denna konstellation av musiker så spelar de musik med en sprudlande glädje men även stort allvar i texterna. Genren av musiken skulle jag vilja lägga in blues, rock, pop och 1700-talet stämsång.

En salig blandning av musik, men jag tror de flesta personer hittade någonting som föll dem i smaken och blev både förvånade och glada även denna onsdagskväll.

Linnéa Lindbom

You May Also Like