Deltävling nummer fyra kommer att direktsändas från STIGA Sports Arena i februari…

Melodifestivalen kommer tillbaka till Eskilstuna

En av SVT:s mest populära och folkkära musiktävlingar, Melodifestivalen, kommer till Eskilstuna under nästa år. Det handlar om deltävling fyra som kommer att hållas i STIGA Sports Arena i februari.

Senast Melodifestivalen arrangerades i Eskilstuna var 2020. Då sändes den så kallade “Andra chansen”. Nu kommer Mellofesten tillbaka, närmare bestämt den 24 februari, då deltävling nummer fyra direktsänds från STIGA Sports Arena i Munktellstaden.

“Vi känner oss redo”

– Vi har jobbat strategiskt och målmedvetet för att etablera Eskilstuna som en attraktiv evenemangsstad. 2020 fick vi äntligen hit Melodifestivalen, och det blev en stor succé med utsålda föreställningar i STIGA Sports Arena, ett fullsatt Fristadstorg på Välkomstfesten, och inte minst alla extra artister som uppträdde under fantastiska Hall of Fame. Nu känner vi oss redo att skapa Melodifestivalfeber i Eskilstuna igen, säger Micke Lönngren, evenemangschef på Destination Eskilstuna.

Micke Lönngren.

Folkfest

Senast Melodifestivalen hölls i Eskilstuna var det ett stort mellointresse hos många Eskilstunabor med bland annat en folkfest på Fristadstorget. Och nu är det alltså snart dags igen – NU KÖR VI!!!

You May Also Like