På själva Halloween (31/10) hoppas personalen på ZeroOneSix att man kommer till skateparken utklädd – priser utlovas i samband med detta…

Höstlov och Halloween på ZeroOneSix Skatepark i Eskilstuna

Hösten har smugit sig på – så även på ZeroOneSix Skatepark i Eskilstuna. Och under det stundande höstlovet händer många roliga saker på skateparken.

Förutom att skateparken har öppet för allmän åkning mellan klockan 14:00 till 20:00 så har man även ordnat med flera olika aktiviteter för barn och ungdomar. Caféet, shopen och fritidsgården har öppet från klockan 12:30 fram till 20:00 varje dag.

ZeroOneSix Skatepark i Eskilstuna hittar man på Skjulstagatan i Vilsta.

Gratis åkning och lån av utrustning

– Tack vare Eskilstuna Kommuns Lovstöd så kan vi erbjuda barn och unga i åldersgruppen 6 till 18 år fri åkning och fri utlåning av utrustning, berättar Katja Ekdahl på ZeroOneSix.

Katja Ekdahl.

– Denna kampanj börjar lördagen den 28 oktober och pågår fram till fredagen den 3 november. Varmt välkomna in till oss och har roligt! säger Katja Ekdahl som också säger att föräldrar till barn och unga mer än gärna får följa med.

Detta händer:

Runt själva Halloween anordnas bland annat ett Halloween-quizz. Närmare information om de olika aktiviteterna på skateparken hittar du här nedan:

På ZeroOneSix finns också tillgång till fri uppkoppling, och man kan handla både fika, godis och lättare mat i kiosken som finns i skateparken.

– Välkomna! önskar personalen på ZeroOneSix Skatepark i Eskilstuna.

Läs också:

Lyckad och uppskattad inlinestävling på ZeroOneSix i Eskilstuna

You May Also Like