Bilen på Hjärnegatan i Eskilstuna blev fullständigt utbränd efter branden natten mot idag tisdag – som vanligt när det handlar om anlagda bilbränder har Polisen ingen misstänkt gärningsman i ärendet…

Bilbränderna fortsätter i Eskilstuna

Under loppet av bara några veckor har det vid flera tillfällen brunnit bilar runt om i Eskilstuna. Senast ut i raden är en bil som brann i Fröslunda under natten mot idag tisdag.

Tidningen eFOLKET har den senaste tiden rapporterat om flera anlagda bilbränder i Eskilstuna. Förra veckan brann flera bilar i bostadsområdet Råbergstorp. I förra veckan brann också en bil vid Hammarbykorset strax utanför Eskilstuna. För några veckor sedan brann flera bilar på Brunnsbacken. Under Påskhelgen kom också uppgifter om att flera bilar ska ha brunnit i stadsdelen Skiftinge.

Natten mot idag tisdag var det dags igen. Strax efter klockan två i natt inkom ett larm om en bilbrand på Hjärnegatan i krokarna av Fröslunda i Eskilstuna. Räddningstjänsten jobbade på platsen i cirka en timme innan man lämnade vid tretiden i natt.

Polisen har ingen misstänkt

– Vi gör en anmälan om skadegörelse, men vi har i nuläget ingen misstänkt person i ärendet, säger Polisens presstalesperson, Marcus Anefur.

Bilen på Hjärnegatan i Eskilstuna blev fullständigt utbränd efter branden natten mot idag tisdag.

– I övrigt har natten mot idag tisdag varit lugn. Vi har utfört ett antal fordon- och förarkontroller. Inget som renderat i något större ärende, berättar Marcus Anefur.

You May Also Like