Bild av: Fajrul Falah från Piaxabay.

Blodbadet i Colombia fortsätter!

Regimen vägrar upphäva repressionen och undantagstillståndet i nio av Colombias län där generalstrejken svider för Makten. Samtidigt mördades i dag 31. mai 2021 nio personer i en massaker!

TEGUCIGALPA 2021-05-31 / Nio personer massakrerades när en dödsskvadron av maskerade män trängde in i den lilla byn Quebradón Sur i kommunen Algeciras i länet Huila klockan 07.30 i morse. En av de mördade var Alvaro Barrera, far till en före detta gerillasoldat i FARC som för fyra år sedan skrev under fredsavtalet mellan regeringen och FARC. Massakern var den tredje i följd under det senaste året mot Barreras gård.

Med massakern i dag har 41 massakrer genomförts av Statsterrorismen och dess olika grenar av det Smutsiga Krigets aktörer under 2021.

Regimen vägrar förhandla och stoppa repressionen

I dag uppmanade det Nationella Strejkkommandot de hundratals medlemsorganisationerna att intensifiera kampen och generalstrejken med en Megademonstration på onsdag.

Efter förhandlingar i dag med den fascistoida regimen Ivan Duque, nickedocka till den paramilitäre Gudfadern Alvaro Uribe blev resultatet NOLL. Duques förhandlare vägrade att dra tillbaka dekretet 275-2021 som militariserar och avskaffar temporärt alla grundlagsenliga rättigheter i dessa län. I klartext handlar det om ett undantagstillstånd där utegångsförbud kan införas.

Sedan dekretet infördes den 28 maj syns allt oftare beväpnade “civila” som beskjuter demonstranterna och barrikaderna med automatvapen. Den “Urbana Paramilitären” har haft premiär.

VIDEO: (Dick Emanuelsson la ut to videoer på Facebook. De blev blokerade)

På de två videofilmerna syns Statsterrorismens Ansikte och hur den, i likhet med den nicaraguanska och venezuelanska USA-stödda oppositionen har för vana att BRÄNNA IHJÄL sina offer, som den 16-årige grabben i Calistadsdelen Siloe, som här begråts av sin syster.

Eller hur det “Smutsiga Krigets” urbana paramilitärer, som består av både civila som utvalda från armé och polis som utgör de dödsskvadroner som mördar folkrörelsens framstående gestalter i videon i Bogota och den stora stadsdelen Ciudad Kennedy i fredags den 28 maj, när Duque införde militära undantagslagar misshandlar en ung flicka/kvinna med en sadism som bekräftar karaktären på den colombianska staten. Är det någon som i dag, när terrorn har nått städerna ifrågasätter bakgrunden till 50 års väpnad konflikt på Colombias landsbygd?

Dick Emanuelsson

You May Also Like