Eskilstuna: Manifestation mot kolonialstaten Israels folkmordspolitik

Palestinakommittén i Eskilstuna anordnar som vanligt på lördag (1 juni) en manifestation i protest mot kolonialstaten Israels folkmordspolitik och för solidaritet med det förtryckta och plågade palestinska folket. Platsen för manifestationen är … Läs mer “Eskilstuna: Manifestation mot kolonialstaten Israels folkmordspolitik”

Read more

Årbyskolans högstadium: Nedläggningsförslaget möter beslutsamt motstånd

Den av kommunstyret aviserade planen på nedläggning av Årbyskolans högstadium har orsakat stor upprördhet. Starka reaktioner har kommit såväl från lärarna och eleverna på Årbyskolan som från föräldrar och den fackliga organisationen … Läs mer “Årbyskolans högstadium: Nedläggningsförslaget möter beslutsamt motstånd”

Read more

Eskilstuna: Och nu väljer även bensinmackens butik att lämna Fröslunda Centrum

Fröslunda Centrum i Eskilstuna har gått en dyster utveckling till mötes under de senaste åren. Många är de butiker som valt att lämna området – och tidigare nu i veckan stängde butiken … Läs mer “Eskilstuna: Och nu väljer även bensinmackens butik att lämna Fröslunda Centrum”

Read more

Människoexploatering och folkbokföringsbrott resultatet efter stor polisinsats i bland annat Sörmland och Eskilstuna

Hotell, restaurang och cateringverksamhet har granskats. Resultatet i vår region? Anmälningar om människoexploatering, folkbokföringsbrott och brott mot utlänningslagen.

”Det handlar om utsatta människor som utnyttjas på ett slavliknande sätt”, säger Polisen.

Under … Läs mer “Människoexploatering och folkbokföringsbrott resultatet efter stor polisinsats i bland annat Sörmland och Eskilstuna”

Read more