Skateparken i Vilsta har förberett med ett fullspäckat schema för jullovslediga ungdomar…

Skateparken ZeroOneSix i Eskilstuna håller Jullovsöppet

När kanske många andra verksamheter passar på att ha stängt så håller i stället skateparken ZeroOneSix i Eskilstuna öppet under jul och nyår. Det för att lovledig ungdom ska kunna passa på att ta del av alla roliga julaktiviteter som skateparken nu anordnar.

– Passa på att boka upp er på våra aktiviteter i skateparken under jullovet! uppmanar Katja Ekdahl på ZeroOneSix Skatepark i Eskilstuna.

Katja Ekdahl

Många aktiviteter

Aktiviteterna drar igång redan nu på fredag med en bordshockeytunering.

– Förutom att vi har olika aktiviteter varje dag så har vår skatepark öppet varje dag från klockan 14.00 till 20.00 för allmän åkning, berättar Katja Ekdahl.

Discoåkning

I mellandagarna kommer man bland annat att anordna discoåkning och julquizz, samt biljard- och pingisturneringar. Även caféet och shopen kommer att ha öppet varje dag, från klockan 12.30 till 20.00.

– Det är faktiskt bara på Julafton och Nyårsafton som vi håller stängt, annars har vi öppet varje dag under hela jullovet, berättar Katja Ekdahl.

Katja Ekdahl tipsar också alla nyfikna som vill veta mer att kika in på ZeroOneSix:s Instagram- och Facebooksida – där kommer det att finnas uppdaterad information under jullovet om de olika aktiviteterna.

Fullspäckat schema

Anmälan

Vill man delta i de olika aktiviteterna som ZeroOneSix anordnar under det stundande jullovet så kan man anmäla sig på telefonnummer 016-121216. Det går också bra att anmäla sig direkt på plats i skatehallen i Vilsta i Eskilstuna.

– Välkomna att fira jullovet hos oss på ZeroOneSix Skatepark i Eskilstuna! säger Katja Ekdahl.

Läs också:

Fira födelsedag på ZeroOneSix Skatepark i Eskilstuna

You May Also Like