ZeroOneSix Skatepark är ett mycket populärt ställe bland många ungdomar. Här kan man åka både skateboard, inlines och kickbike. Den stora hallen är belägen i Vilsta industriområde i Eskilstuna. Inne i hallen finns även café, shop och fritidsgård…

Påsklovsöppet på ZeroOneSix Skatepark i Eskilstuna

Det börjar närma sig Påsklov. På ZeroOneSix Skatepark i Eskilstuna har man som vanligt förberett med massor av aktiviteter för lovlediga ungdomar.

– Varmt välkomna, både föräldrar, ungdomar och barn till oss på ZeroOneSix under Påsken! Vi kommmer att ha ett fullspäckat schema med aktiviteter under hela Påsklovet, berättar Katja Ekdahl på ZeroOneSix.

Katja Ekdahl

Äggjakt på Påskafton

På självaste Påskafton kommer man att ha äggjakt. Påsklovet är sedan fullt med olika aktiviteter, som exempelvis påsklovsquizz, pingisturnering, bordshockeyturnering och mycket mer.

– Vi har såklart också öppet i skatehallen alla dagar för den som vill åka inlines, kickbike eller skateboard, berättar Katja Ekdahl.

Detta händer under Påsklovet

I anslutning till den stora hallen finns också en shop och ett café där man kan fika, äta, spela biljard och pingis och mycket mer.

Ovan ser vi en del av den enorma hallen inne i skateparken…

You May Also Like