Polisen spärrade under lördagseftermiddagen av det aktuella området i Årby.

Ny skottlossning i Årby – man förd till sjukhus!

Under lördagseftermiddagen larmades Polisen av flera inringare om en misstänkt skottlossning i stadsdelen Årby i Eskilstuna. När polis anlände till platsen hittades en skadad person i närheten av fotbollsplanerna i Årby.

Polisen satte därefter upp en avspärrning och började prata med vittnen på platsen. Brottsoffret ska vara en man i 20-årsåldern. Rubriceringen är i nuläget mordförsök. Den skadade mannen fördes med ambulans till Mälarsjukhuset för vård. I skrivande stund är skadeläget oklart.

Akutmottagningen vid MSE avspärrad

Polisen inleder nu en teknisk undersökning på den aktuella platsen. Samtidigt ska det under lördagseftermiddagen ha kommit uppgifter om att akutmottagningen vid Mälarsjukhuset spärrats av. Huruvida det har med den skottskadade mannen att göra är i nuläget oklart. Polisen uppger dock att det vid liknande händelser är vanligt att man spärrar av akutmottagningen i samband med att kniv- och skottskadade personer kommer in.

Polisen vädjar om tips

Precis som vid skottlossningen igår kväll i bostadsområdet Viptorp tar Polisen tacksamt emot tips och iakttagelser från vittnen. Den som tror sig veta något får gärna kontakta Polisen på telefonnummer 11414.

Läs också Ny skottlossning i Eskilstuna!

You May Also Like