Polisen spärrade igår kväll av den aktuella platsen i Viptorp.

Ny skottlossning i Eskilstuna!

Polisen fick igår kväll in flera samtal från personer som hört höga smällar i bostadsområdet Viptorp i Eskilstuna. Flera polispatruller beordrades till det aktuella området. Väl på plats kunde Polisen konstatera att en skarp skottlossning hade ägt rum utomhus och en misstänkt brottsplats spärrades i samband med det av.

På den aktuella platsen har Polisen bland annat hittat tomhylsor och även skador på en fastighet. Det finns inga uppgifter om att någon ska ha skadats. Inte heller finns det i nuläget någon misstänkt gärningsman. I nuläget är brottsrubriceringen mordförsök samt grovt vapenbrott.

Vill komma i kontakt med fler vittnen

Polisen pratade igår kväll med flera personer som befann sig i närheten av platsen, men man vill gärna prata med fler. Den som tror sig veta något är välkommen att ringa Polisen på telefonnummer 11414, eller så kan man lämna tips via Polisens tipsformulär på deras hemsida.

– Låt oss på Polisen avgöra vad som är viktigt för utredningen eller inte! Små detaljer kan vara av stor vikt för utredningen, säger Polisens presstalesman.

Oroligt i Årby

Tidigare igår kväll larmades polisen till stadsdelen Årby. Det efter att flera inringare ska ha hört höga smällar i området. Vad det var för smällar är i nuläget oklart…

You May Also Like