Ny musikvideo med Angelina Pavanelli

I slutet av april släppte Angelina Pavanelli sin första musikvideo till låten Dumt att be. Dels skildrar den låten men den är lika mycket ett porträtt av Eskilstuna. Angelina beskriver själv sin musik som småstadspop, för ibland kan det vara väldigt tomt i Eskilstuna vilket visar sig i videon.

Angelina beskriver låten så här:

“Från början handlade Dumt att be inte om någonting, den kom utifrån ett behov att skriva men brist på inspiration till vad jag faktiskt ville skriva om. Jag var ensam och trött och sökte efter ett sammanhang där jag kunde känna något annat, en person som kunde få mig känna något annat. Och utan att jag märkte det så blev det också essensen i låten, känslan av att leta men inte riktigt veta vad du letar efter. Och viljan av att försöka hitta en person som kan lösa det åt dig”.

Att Angelina är ensam i de flesta scenerna i videon var inte planerat men samtidigt signifikativt med hur det är att bo i en småstad, ibland är det bara väldigt, väldigt tomt berättar hon. Det viktigaste för henne var att just ensamheten och trögheten skulle framgå, videon skulle kännas på samma sätt som Angelina kände när hon skrev låten, segt och ensamt men också tröstande. Videon är producerad tillsammans med Faris Laguir och Joakim Duffy.

You May Also Like