Polisens uppgifter är i nuläget knapphändiga…

Misstänkt skottlossning på Norr i Eskilstuna!

En lägenhet på Norr i Eskilstuna besköts under natten mot igår måndag. Det här uppger tidningen Eskilstuna-Kuriren. Händelsen utreds i nuläget som mordförsök.

Det var strax efter midnatt natten mot måndag som polis larmades till Norr i Eskilstuna. Det efter att en misstänkt skottlossning ägt rum mot en lägenhet. Ett flertal patruller var snabbt på plats – trots detta hittades inget misstänkt på den aktuella adressen.

Skotthål i lägenhet

Senare under måndagen ska en man ha hört av sig till Polisen efter att han hittat skotthål i sin lägenhet. Det ska enligt Eskilstuna-Kuriren handla om skotthål i såväl fönster som i en vägg inne i bostaden. Efter att polis kontrollerat uppgifterna kunde man konstatera att en skottlossning faktiskt ägt rum.

Mordförsök och grovt vapenbrott

I nuläget utreds det hela som mordförsök och grovt vapenbrott. Någon misstänkt gärningsman finns dock inte i nuläget. Det finns heller inte några uppgifter om att någon ska ha skadats i samband med skottlossningen.

Polisen har gjort en teknisk undersökning i den aktuella lägenheten, men för övrigt tycks Polisens information i nuläget vara knapphändig…

You May Also Like