Sörmlandspolisen spärrade under söndagen av den misstänkta mordplatsen i Åkers styckebruk…

Misstänkt mord i Åkers styckebruk – Tre män anhållna

En man hittades under söndagsförmiddagen död i en bostad i Åkers styckebruk i Strängnäs Kommun i Sörmland. Polisen har gripit tre personer som misstänks för mord.

Det var strax efter klockan nio på söndagsförmiddagen som Sörmlandspolisen larmades till en bostad i Åkers styckebruk. Larmet kom från ambulanspersonal som åkt på ett ärende efter att någon anträffat en livlös man liggande i bostaden.

Tre män anhållna

Tre män som befann sig vid platsen greps av Polisen. Samtliga tre män anhölls något senare under söndagen som skäligen misstänkta för mord (den lägre misstankegranden). De tre männen ska ha förhörts under söndagen, men omständigheterna är fortfarande oklara.

Dörrknackning i området

Den misstänkta mordplatsen spärrades under söndagen av för teknisk undersökning och Polisens utredare har under dagen ägnat sig åt dörrknackning i området för att försöka samla in vittnesuppgifter.

– Vi är intresserad av att komma i kontakt med personer som kan ha gjort iakttagelser i området i Åkers styckebruk under lördagskvällen och natten till söndagen. Tror man sig veta något är man välkommen att ringa till oss på Polisen på telefonnummer 11414, säger vakthavande befäl, Daniel Johansson vid Sörmlandspolisen.

I övrigt har Sörmlandspolisen varit väldigt tystlåten angående det misstänkta mordet i Åkers styckebruk i helgen…

Läs också:

You May Also Like