Helt vanlig villa.

Lite menlöst och meningslöst skvaller från den fina världen – det brittiska kungahuset

Jag har tidigare i skepnad av “eFOLKETS kungliga hovnarr” skrivit om chocken i det brittiska kungahuset när prins Harry och prinsessan Meghan, hertiginna av Sussex, beslutade att lämna det brittiska kungahuset..

De skulle flytta till USA och leva ett “normalt” liv genom att försörja sig på “vanligt arbete” och på välgörenhet.

Läs eFOLKET 20 januari 2020 under rubriken “Rapport från eFOLKET:s kungliga hovnarr.

Nu läser jag i Aftonbladets bilaga 5 januari, “Kungligt”, att “Drottningen uppges vara irriterad på prinsens nya liv” i Los Angeles.

Så irriterad att prinsen riskerar att bli fråntagen sina militära titlar inom den Brittiska krigsmakten där han har tre hederstitlar:

Captain general of the Royal marines.

Honorary air commandant of RAF Honington in Bury S:t Edmunds.

Commodore-in-chief, small ships and diving, Royal naval command.

 – Det kommer att knäcka honom. Prinsen har älskat varje minut av sitt militära liv. Att förlora titlarna är oerhört känsligt och vore ett nederlag för prins Harry, säger Aftonbladets hovexpert Sara Ericsson.

Drottning Elizabeth gav Harry och Meghan ett prövoår när de lämnade kungahuset. Hon lät Harry behålla de militära titlarna.

Antingen är man kunglig eller inte, säger nu drottningen.

Nu sitter alltså prinsen löst.

Skulle prins Harry förlora sina militära titlar kan han trösta sig med att han och hans prinsessa gjort en “superdeal med Netflix som sägs vara värd 1 miljard kronor”.

Undrar vad det är för “vanligt arbete” som genererar sådana inkomster?

När Harry och Meghan lämnade Storbritannien för att försörja sig på “vanligt arbete” köpte de ett hus i Montecito i Santa Barbara utanför Los Angeles. Prislappen på den anspråkslösa stugan landade på 127 miljoner (200 miljoner kronor enligt Svensk Damtidning) och har 16 badrum, 9 sovrum, hemmabio, spa, gym och spelrum. Allt ryms på 1 347 kvadratmeter, exklusive gästhus på tomten.

eFOLKET:s självutnämnde hovnarr

Rolf Waltersson

You May Also Like