Hans Ringström tillträdde sin tjänst som skolchef 2013…

Hans Ringström slutar som skolchef i Eskilstuna Kommun

Efter nio år som skolchef för grundskolan och grundsärskolan i Eskilstuna Kommun har skolchef Hans Ringström meddelat att han avslutar sin tjänst.

– Hans stora kompetens inom skolområdet har betytt oerhört mycket för utvecklingen av grundskolan, och den kommer givetvis att saknas i Eskilstuna. Jag har verkligen uppskattat och imponerats av Hans arbetskapacitet. Nu önskar jag honom varmt lycka till, säger Ingrid Sköldmo, förvaltningschef för Barn- och utbildningsförvaltningen.

Hans Ringström tillträdde sin tjänst som skolchef 2013. Han ansvarar för en organisation med 11.000 elever. Under sina nio år har den kommunala grundskolan och särskolan tagit många kliv framåt.

”Gymnasiebehörigheten har ökat ordentligt”

– Efter valet börjar en ny mandatperiod, därför känns det som en bra tidpunkt att avsluta min tid i Eskilstuna. Jag har verkligen trivts i Eskilstuna. Det har varit ett stimulerande och roligt jobb. Framför allt känns det bra att gymnasiebehörigheten har ökat ordentligt de senaste två åren. Jag känner mig stolt över det arbete som skolorna, rektorer, medarbetare och utvecklingsenheten har gjort, säger Hans Ringström.

Hans Ringström

Rekryteringen av ny skolchef för grundskolan och grundsärskolan i Eskilstuna Kommun har redan påbörjats.

You May Also Like