Charta 77 spelar på Ölkultur 10:e november

Mikael Ström från eFOLKET har pratat med bandet och levererar info vad om vad som väntar Ölkulturs besökare på fredag

Den 10:e november spelar Charta 77 i Eskilstuna. Nästa år firar de 35 år och de brukar räknas till ett av Sveriges mest klassiska punkband. Per Granberg som är frontfigur i bandet ser fram emot spelningen och säger att deras spelningar i Eskilstuna brukar bli väldigt roliga.

Charta 77 gjorde sin första spelning i Eskilstuna för 33 år sedan, efter det har det blivit många fler spelningar i staden och nu kommer de alltså tillbaka. Per ser fram emot att spela på Ölkultur som är ett väldigt häftigt ställe, bandets spelglädje brukar alltid smitta av sig på publiken och förhoppningen är att både band och publik ska vara nöjda efteråt.

Förra året släppte Per boken ”Trodde jag skulle ändra världen, förändrade bara mig själv”. Hur naivt det än är att tro att man kan förändra världen själv föredrar han den naiviteten framför att inte gör något alls. Om möjligheten fanns skulle han vilja riva ner världens alla maktstrukturer som bara är i vägen för allas trevliga samvaro här på jorden.

Förutom Charta 77 spelar även Roger Karlsson som tidigare spelat i bland annat Inferno och Tuk Tuk Rally men har sedan 1995 uppträtt som soloartist.

Spelningen börjar kl 20.00 på Ölkultur och biljetter finns att köpa på Tickster.

Charta 77 hemsida
Charta 77 på Facebook
Roger Karlsson på Facebook
Eskilstuna Ölkultur på Facebook

Mikael Ström

You May Also Like