Camilla Cederlöf tar nu över som gruppledare för Liberalerna i Eskilstuna – det efter att Stefan Krstic valt att hoppa av…

Camilla Cederlöf ny gruppledare för Liberalerna i Eskilstuna

Under helgens nomineringsmöte valdes Camilla Cederlöf till ny gruppledare för Liberalerna i Eskilstuna. Cederlöf kommer att axla rollen som Liberalernas gruppledare redan från och med denna vecka.

– Jag känner mig hedrad och lycklig över att få förtroendet av medlemmarna att leda Liberalernas partigrupp under de kommande fyra åren. Vi ska tillsammans bygga och förmedla en vision för ett bättre Eskilstuna där vi har en skola anpassad för alla elevers behov, öka tryggheten så att människor vågar vistas utomhus utan att vara rädda för skottlossningar och en äldreomsorg som präglas av värdighet och valfrihet. Vi ska bygga en stad med mer framtidstro, säger Camilla Cederlöf.

Camilla Cederlöf har hittills fungerat som politisk sekreterare i Liberalerna Eskilstuna, suttit som ledamot i Vård och omsorgsnämnden samt varit vice ordförande i utskottet för funktionsnedsättningsfrågor.

“Ledarskapsförmåga”

– Föreningen är väldigt glad över att ha fått ha Camilla som gruppledare. Hon möter varje fråga med både hjärta och hjärna, och tillsammans med sin ledarskapsförmåga och att kunna se människor skapar hon möjligheten att tillsammans med våra andra förtroendevalda få oss att växa som parti och jobba gemensamt mot valet 2026, säger Johan Graff Andersson, ordförande för Liberalerna i Eskilstuna.

Stefan Krstic besviken efter valet

För en dryg vecka sedan meddelade Liberalernas gruppledare i Eskilstuna, Stefan Krstic, att han nu hoppar av sitt uppdrag. Kristic är besviken och säger i en kommentar att han är trött på att sitta i opposition, vilket ju blir situationen även under denna mandatperiod – det efter att Moderaterna och Socialdemokraterna bildat majoritetsstyre i Eskilstuna. Stefan Krstic lämnar också sin plats i Kommunfullmäktige.

Stefan Krstic (L).

Läs också:

You May Also Like