Polisavspärrning i Årby Centrum…

Ännu en skottlossning i Eskilstuna!

Strax efter klockan nio på tisdagskvällen larmades polisen till stadsdelen Årby i Eskilstuna. Flera patruller skickades till platsen. Väl på plats kunde man konstatera att ett par fönsterrutor var trasiga.

Ett område utanför pizzerian i Årby Centrum spärrades av. Polisen kunde också konstatera att en skottlossning skett med ett skarpt vapen och att detta var orsaken till de trasiga fönstren. De trasiga fönsterrutorna ska ligga en våning ovanför pizzerian.

Skotten riktade mot en person

Polisen pratade under kvällen med personer som befann sig på platsen. Skytten ska enligt uppgift ha varit maskerad. Man har också gjort bedömningen att skotten riktats mot en specifik person. Dock har ingen skadad person påträffats i samband med skottlossningen.

Mordförsök

Utredningen kring händelsen i Årby Centrum går nu vidare. Under onsdagen har polisen säkrat vissa spår. Bland annat har man hittat fyra hylsor. Händelsen rubriceras som mordförsök och grovt vapenbrott. Rubriceringen kan dock komma att ändras under utredningens gång, säger polisen…

Bilden visar dagen efter – Sönderskjutna fönsterrutor i Årby Centrum…

You May Also Like