Massakrerna i Gaza-området fortgår i oförminskad skala – 99 dödade de senaste 24 timmarna

Samtidigt som många dödsoffer skördas genom de israeliska bombningarna av Beirut och andra delar av Libanon mal terrorn mot den palestinska befolkningen i Gaza-området på med oförminskad styrka.

Antalet dödade i Gaza-området … Läs mer “Massakrerna i Gaza-området fortgår i oförminskad skala – 99 dödade de senaste 24 timmarna”

Read more

Terrormorden i Jaffa – Skulle kunna vara ett dåd beställt av Netanyahus kolonialistregim

Peter Widén:

Varje dag nås vi av rapporter om att tiotals, ibland över hundra, palestinier har mördats av den israeliska terrormaskinen på Gazaremsan. De har dödats genom urskiljningslösa bombningar,artilleri och maskingevär. En … Läs mer “Terrormorden i Jaffa – Skulle kunna vara ett dåd beställt av Netanyahus kolonialistregim”

Read more

STOPPA ISRAELS KRIG OCH FOLKMORD!

Detta uttalande har gjorts av föreningen Socialistisk Politik, som också står bakom nättidningen Internationalen.

*******

Israels krigsmaskin tycks inte tveka. Oavsett civila offer, folkrätt och internationella opinioner eskaleras slaktandet, från Gaza och … Läs mer “STOPPA ISRAELS KRIG OCH FOLKMORD!”

Read more

Eskilstuna utnämnd till Sveriges Miljöbästa Kommun 2024

När tidningen Aktuell Hållbarhet presenterade årets rankning av Sveriges miljöbästa kommuner under onsdagen gick förstaplatsen till Eskilstuna!

Det är 16:e året i rad som Aktuell Hållbarhets kommunrankning tar tempen på kommunernas hållbarhetsarbete … Läs mer “Eskilstuna utnämnd till Sveriges Miljöbästa Kommun 2024”

Read more