Eskilstuna: Kommunal och lärarfacket organiserar manifestation mot neddragningarna inom skolan

I morgon, lördagen den 4/5, anordnar fackförbunden Kommunal och Sveriges Lärare i Eskilstuna en manifestation mot kommunstyrets planer på neddragningar inom skolan.

Manifestationen inleds klockan 10.00, och platsen är Fristadstorget.

Sveriges Lärare … Läs mer “Eskilstuna: Kommunal och lärarfacket organiserar manifestation mot neddragningarna inom skolan”

Read more

Judiska studenter protesterar i New York – Fördömer den israeliska regeringens folkmordspolitik

Håkan Blomqvists artikel har också varit publicerad i nättidningen Internationalen.

– Vi fördömer alla hatfyllda och våldsamma kommentarer mot judiska studenter. Men att stoppa offentliga protester och stänga av studenter, som Columbiauniversitetet … Läs mer “Judiska studenter protesterar i New York – Fördömer den israeliska regeringens folkmordspolitik”

Read more

Palestinakommittén i Eskilstuna demonstrerar till stöd för S-riksdagsledamoten Ola Möllers krav på Sveriges regering

Palestinakommittén Folke Bernadotte i Eskilstuna kallar till en demonstration i solidaritet med folket i Gaza. Lördag 4 maj kl 13.30, anordnas en demonstration som kommer att gå från Järntorget till City-varuhuset, korsningen … Läs mer “Palestinakommittén i Eskilstuna demonstrerar till stöd för S-riksdagsledamoten Ola Möllers krav på Sveriges regering”

Read more

”Gemensamt ansvar att agera mot ekonomisk brottslighet”

Säkerhet och brottsförebyggande åtgärder har blivit allt viktigare för näringslivet. Den organiserade brottsligheten med smuggling, bedrägeri, bidrags-, cyber-, vapen- och narkotikabrott har vuxit kraftigt. Globaliseringen och digitaliseringen har möjliggjort för en stor … Läs mer “”Gemensamt ansvar att agera mot ekonomisk brottslighet””

Read more