Räddningstjänsten har under det senaste dygnet fått rycka ut på flera bränder i och kring Eskilstuna…

Villabrand utanför Eskilstuna – en person till sjukhus

Strax efter klockan fem på onsdagseftermiddagen larmades polis och räddningstjänst om en villabrand utanför Lista, mellan Alberga och Borsökna. Bostaden ska ha varit rökfylld när Polisen kom fram.

– En person fördes till sjukhus med ambulans. Personen var vaken och talbar, berättar Polisens presstalesperson, Angelica Israelsson Silfver.

Det finns inga närmare uppgifter om skadeläget för den drabbade personen. Händelsen rubriceras som allmänfarlig vårdslöshet.

Ännu en bilbrand i Eskilstuna

Strax efter midnatt natten mot idag torsdag larmades polis, räddningstjänst och ambulans till en camping i Vilsta i Eskilstuna. Det med anledning av en brand i en parkerad personbil.

– Räddningstjänsten släcktes branden, och vi kommer att skriva en anmälan om skadegörelse genom brand, berättar Polisens presstalesperson, Angelica Israelsson Silfver.

Inga personskador ska ha uppstått i samband med bilbranden i Vilsta.

Förutom dessa bränder ska även en cykel i stadsdelen Stenby i Eskilstuna ha brunnit under natten mot idag. I går kväll kom också uppgifter om ett brinnande fordon på E20 i Eskilstuna.

– Utöver detta har vi under kvällen och natten mot idag torsdag också haft ärenden om rattfylleri, trafikbrott, fylleri, viltolyckor samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten, berättar Polisens presstalesperson, Angelica Israelsson Silfver.

Angelica Israelsson Silfver, Polisen.

Läs också:

Ännu en anlagd bilbrand i Eskilstuna – denna gång i ett villakvarter

You May Also Like