Räddningstjänsten var snabbt på plats i Ärsta strax utanför Eskilstuna…

Villabrand i Ärsta i Eskilstuna

Räddningstjänst, polis och ambulans larmades under tisdagsmorgonen till en villa i Ärsta i Eskilstuna. Det efter larm om en villabrand. 

Det var vid halvåttatiden på tisdagsmorgonen som larmet kom om en villabrand på Rönnbärsvägen i Ärsta i stadsdelen Skiftinge. Familjen ska ha vaknat av att villan var rökfylld. Familjemedlemmarna ska dock själva ha tagits sig ut ur villan.

Elektriskt fel tros vara orsaken

Branden ska startat i en matta nere i källaren, enligt Räddningstjänsten. Villan blev snabbt rökfylld, men Räddningstjänsten lyckades släcka branden och ingen peson ska ha kommit till skada. Enligt Polisen kan det vara någon form av elfel som orsakat branden och det finns således inga misstankar om brott.

Cirka en timme senare lämnade Räddningstjänsten Ärsta.

Mer från Eskilstunapolisen

Rattfull bilist stoppad på E20 i Eskilstuna

I samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på E20 vid Årby i Eskilstuna uppstod misstanke om rattfylleri mot föraren. Klockan ska ha varit runt ettiden natten mot idag tisdag.

– Mannen, i 55-årsåldern, fick följa med oss för provtagning och förhör, berättar Polisens presstalesperson, Angelica Israelsson Silfver.

Läs också:

Rattfull motorcyklist körde omkull på E20 i Eskilstuna efter polisjakt

Drograttfyllerist i Eskilstuna misstänkt på flera åtalspunkter

You May Also Like