The Bishops Arms i Eskilstuna

St Patrick’s Day i Eskilstuna

För första gången på två år kan St Patrick’s Day – Irlands nationaldag – firas som vanligt. Pubarna har öppnat upp och det kommer att vara parader runt om i hela världen. I Eskilstuna är det The Bishops Arms som gäller.

St Patrick’s Day firas den 17 mars till minne av landets skyddshelgon Patrick. Då ekar den irländska musiken från pubar inte bara på Irland utan runt om i hela världen. Så kommer det även vara på The Bishops Arms i Eskilstuna.

Från den 17-19 mars kommer puben att fokusera på sina irländska varumärken och servera klassisk Irish Stew och låta den irländska folkmusiken ljuda ur högtalarna. Till helgen, den 18-19 mars kommer det att bli livemusik med Conor och Mickey från Belfast. De har spelat på The Bishops Arms tidigare och stämningen kommer att bli god. Livemusiken startat vid 19.00 och alla är även välkomna att ta med egna instrument för att göra killarna sällskap.

För den som inte har möjlighet att bege sig ut under helgen har eFOLKET satt ihop en egen spellista med irländsk musik där Mikael Ström har valt ut låtarna med omsorg.

You May Also Like