Sportsammanfattning 13-18 mars

Måndagen 13 mars

Fotboll – U21 AFC – Sundsvall 1- 2 (1-1). Sundsvall med halva sitt a-lag slog hemmalaget med en blandning av några egna a-lagsspelare och några a-spelare från city.

Tisdagen 14 mars

Handboll damer –  Enköping – Göksten 21-19 (11-12). Bra första kvart i första halvlek för att somna in första kvarten i andra halvlek som blev helt mållös. När man sedan väl kom i gång var det försent.

Onsdagen 15 mars

Fotboll – AFC – Gefle 3-2. AFC hade ledningen hela matchen 1-0, 2-1,och till slut 3-2. En jämn match med fördel hemmalaget.

Lördagen 18 mars

Fotboll – Eskilstuna united – Hammarby 4-0. Hemmalaget tog ledning med 1-0 efter åtta minuter och sedan stolpträff. Sedan gör Bajen ett mål som blir bortdömt på grund av offside. I stället så gör united 2-0. Då är matchen i stort sett slut. Men united gör två tjuv-mål innan allt är över.

Guif – Kristianstad 25-26 (13-14). Hemmalaget gör en kanonmatch och leder 21-18 men lyckas inte stänga matchen. Adam Krahtz går in i andra och gör sex räddningar varav en på straff.

Helsingborg – Guif 27-21. Guif hade bara en avbytare blad utespelarna på grund av sjukdom. När det är 10 min kvar står det 20-20. Tappade helt de sista 10 minutrarna med 7-1.

Junior SM herrar steg 4. 20-22, 23-20, 26-25. Förlust mot Lindesberg men vinster mot Redbergslid och Tyresö.

City – Gamla Uppsala 1-0 (1-1). City gör en dålig match.

Enköping – Eskil 20-19 (7-8). Det hela var en mycket jämn match.

Tyresö strand – Göksten 25-18 (13-9). Låg under med 0-4 direkt och fick jaga hela matchen.