Sportsammanfattning

Eskilstuna United- Rosengård 3/5

Mimmi Larsson gör 1-0 redan i första minuten efter slarv av Rosengård. Men sedan pressade Rosengård hemmalaget hårt och United fick knappt låna bollen. United lyckas dock peta in ytterligare ett mål med en hörna satt av Fiona Brown. I andra halvlek pressar åter igen Rosengård United, och har massor med målchanser, men Emilia Lundberg lyckas baxa bort flera stycken. Matchen slutade 3-2 till Eskilstuna-United.

City-Lidingö 6/5

En match som gick i vågor. Bortalaget (City) tog ledningen med 2-0 efter bara fem minuter. Vid första halvleks slut var läget 3-2. Efter paus hade Citys glöd slocknat. Matchen slutar 3-3, efter att City sumpat några chanser man haft på slutet.

IFK-Torsby 7/5

7-1 till IFK. Resultat skvallrar om spel mot ett mål. Motståndet mycket svagt.

Jönköping södra-AFC 7/5

Stryk fick AFC igen. Jönköping gör ett mål tidigt i matchen. I andra halvlek missar AFC en straff som man sätter i ribban.