Sportresultat – Handboll, Fotboll

11/2
Skåne – Guif 34-27 (12-17)
Efter sex minuter 0-4, efter tjugo minuter 6-15. Fem minuter in i andra halvlek 17-17. Därmed förlorade Guif efter andra halvlek med 22-10.

18/2
Damhandbollen Nacka – Göksten 34-16 (15-10).
Nacka spelade väldigt bra. Göksten hängde med bra i början men mattades och gjorde bara sex mål i andra halvlek.

18/2
GP – Silwing Troja 25-29 (11-15)
Jämn början men Silwing ryckte i slutet av första halvlek. Något jämnare andra halvlek.

18/2
Uppsala – Eskil 34-29 (18-13)
Trots förlust och poäng över kvalstrecket så klarar Eskil sig till allsvenskan.

19/2
Lundagård – Guif damer 19-22
En jämn första halvlek med Guifledning med en boll. I och med segern ligger nu Guif trea.

19/2
Guif – Hammarby 25-21 (12-8)
Jämn start. Efter ett ryck fyramålsledning i halvtid. Lucau storspelade. Fortsatte med det i andra halvlek. Sista tio minuterna knappade Hammarby in på Guifs stora ledning. Nio mål som mest.

19/2
Piteå – Eskilstuna United 4-3 efter straffar, 1-1 efter full tid.
United åkte ur Svenska Cupen. Hade 1-0 när 30 sekunder återstod, då hemmalaget kvitterade. United skapade en hel del målchanser, och spelet klart godkänt. Lovar gott.