Kommunen vill att det ska vara enkelt för Eskilstunas invånare att komma i kontakt med Socialförvaltning.

Socialförvaltningen i Eskilstuna lanserar chattfunktion för att öka tillgängligheten

För att göra det enklare för Eskilstunas invånare att komma i kontakt med Socialförvaltningen lanserar nu Eskilstuna Kommun möjligheten att kunna chatta med socialsekreterare från Socialförvaltningen. Det uppger Eskilstuna Kommun i ett pressmeddelande.

– Har man funderingar eller behöver råd och stöd i frågor som rör barn, unga, missbruk, familjerätt eller något annat inom Socialtjänstens område vill vi att det ska vara så enkelt som möjligt för våra invånare att kunna komma i kontakt med oss. I stället för att behöva kontakta vår mottagning via telefon kan man nu enkelt gå in på vår hemsida och chatta med våra socialsekreterare. Man kan chatta helt anonymt, men om man vill kan man också lämna sina kontaktuppgifter. Vi hoppas att det här kommer att underlätta för dem som vill komma i kontakt med oss, säger Mats Engström, enhetschef på Eskilstuna Kommuns Socialförvaltning.

Chatten är öppen varje måndag till fredag under två timmar varje dag på varierande tider och bemannas av socialsekreterare som är socionomer med erfarenhet från olika områden inom Socialtjänsten.

You May Also Like