Second Class Kids Magazine #4

Nu är ännu ett nummer ute av punktidningen Second Class Kids Magazine. I tidigare nummer har de medverkande banden varit kopplade till skivbolaget men nu tar redaktionen ut svängarna och kommer så att fortsätta framöver.

Ja tidningen har utvecklats en hel del sedan sist med band som inte ligger på Second Class Kids Records, utöver det har två nya skribenter anslutit. Marcus Ericsson från fanzinet Quarantined skriver dels om hardcore och bjuder även på ett klassiskt låtsnack med fokus på just hardcore. Även Martin Johansson som driver Grönpeppar Records har fått utrymme där han skriver om andra aktiva fanzines.

På intervjufronten tar Kenny “Rille” Sörberg ett långt snack med ett av landets bästa band – Björnarna. Själv drar jag mig ganska långt bort från trallpunken i det här numret och intervjuar Socialstyrelsen som är ett riktigt favoritband men även skabandet The Liptones samt Yxan som driver podcasten Döda Katten.

Det här är ett fanzine i magazineformat, det vill säga av fans för fans i A4 och fyrfärgstryck. Jag må vara jävig då jag ingår i redaktionen men Second Class Kids Magazine behövs, det fyller det tomrum som Turist i Tillvaron lämnade efter sig. Vi har redan nu ganska klart för oss vad nästa nummer kommer att innehålla, ett nummer som vi siktar på att ha klart till hösten 2023.

Magazinet skickas med gratis vid alla beställningar från Second Class Kids webbshop men går även att beställas därifrån för 25 spänn eller på utvalda spelningar.

Second Class Kids:

You May Also Like