Rob Farley And The Failers spelar på Smashit på lördag

Eskilstunabandet Rob Farley And The Failers bildades för snart 10 år sedan, sedan ett par år tillbaka har bandet legat på is men nu är de tillbaka och spelar på Smashit den 29 juli.

Det var när en av bandets grundare, Ivan J, flyttade till Norge som Rob Farley And The Failers gjorde ett uppehåll, några av de andra medlemmarna fortsatte i ett annat band som spelade surfrock, när Ivan väl flyttade hem igen kändes det naturligt att dra igång Rob Farley And The Failers igen. Bandet har även rekryterat den nya basisten Jakob.

Janne som har varit med i bandet sedan 2014 berättar att Jakob är ett riktigt tillskott som fyller ut ljudbilden bra nu när de bara har en gitarrist mot tidigare när de varit två gitarrister.

Janne ser fram emot spelningen på Smashit:

Vi är tightare nu och sugna på att spela live, det känns även som att vi har mycket roligare nu än innan bandet tog en paus.

Och de som kommer till Smashit nu på lördag kommer att få valuta för pengarna. Rob Farley And The Failers kommer att spela två set. Det första med blandade låtar från deras tidigare skivor och det andra setet kommer att bestå av nya låtar från deras kommande skiva Demonocrazy.

Enligt bandet själva är det här ett gig man inte bör missa, det här är returen av ett av de bästa livebanden som kommit från Eskilstuna, dessutom med 100% egenskrivet material.

Vill man lyssna in sig på Rob Farley And The Failers kan man besöka deras Bandcampsida eller varför inte surfa in och följa bandet på Facebook.

You May Also Like