Linnéa Röse debuterar med Bajenlåt

I oktober släppte Tyresötjejen Linnéa Röse sin debutsingel “Det är här som jag är kär i hela livet”, ett samarbete med Bajenartisten Sjuttisju. Att äntligen få släppa en låt var en stor dröm som gick i uppfyllelse för Linnéa som siktar på att släppa mer framöver.

Musiken har varit väldigt viktigt för 24-åriga Linnéa Röse under hela hennes uppväxt. Det har varit mycket musik hemma men hon har även sjungit i kör, det började med Ministrålarna innan hon gick vidare till musikklass i Tyresö från årskurs 4-9. Att sjunga betyder väldigt mycket och givetvis finns drömmen att fortsätta med det, att ha en karriär som sångerska. Med den här nya låten känner Linnéa att hon har tagit ett steg på vägen.

Att det blev just en Hammarbylåt är inte konstigt eftersom det är laget i hennes hjärta. För ett år sedan började hon jobba som publikvärd på Hammarby Fotboll, något hon verkligen trivs med, där får hon känna en delaktighet, en gemenskap och den kärlek hon får från kollegor och supportrar är Linnéa väldigt tacksam över.

Låten kom till genom att Linnéa hade skrivit en text som hon ville göra något med. Det var Bajengrupperingen Linje18Casuals som tipsade om Sjuttisju, samarbetet tog fart, idéer bollades och inte långt senare var låten klar. Linnéa är nöjd över resultatet och är väldigt glad att så många har lyssnat och kommenterat låten. Det är verkligen en stor dröm som gått i uppfyllelse och samarbetet med Sjuttisju tar inte slut i och med den här låten berättar Linnéa som ser fram emot kommande låtar.

Låten finns på Spotify och alla andra streamingtjänster

You May Also Like