Nytt nummer av Second Class Kids Magazine

Efter en del strul är äntligen det nya numret av Second Class Kids Magazine ute. I nummer tre medverkar EPA, Slaveriet, Goondocks, Vintertid, Vera Norea och N:A Hospitalet. Det här numret är något av en förlängning till den antirasistiska samlingsskivan Sveriges Jävla Hjärta som släppts på Second Class Kids Records i samband med valet.

Ja det blev lite strul med det här numret då sidorna hamnade lite huller om buller, men till slut anlände tidningen så som redaktionen behagade. Redaktionen består av skivbolagsbossen Pelle Dahlström som agerar chefredaktör medan den excentriska trallpunkaren Kenny ”Rille” Sörberg och jag själv står för det mesta av innehållet.

Det här blev något av ett temanummer då banden som intervjuas även medverkar på den antirasistiska samlingsskivan Sveriges Jävla Hjärta, en skiva som släpps på Second Class Kids Records, något försenad skall sägas, det är så i vinylbranschen idag. Den finns i alla fall att beställa via bolaget och den finns så klart på alla streamingtjänster.

Det här är det sista numret då vi fokuserar på band som ligger på Second Class Kids Records, från och med nästa nummer kommer vi att utveckla tidningen och titta på hela den svenska punkscenen, det kommer dessutom att bli mer innehåll än bara intervjuer. Vi som gör tidningen är väldigt peppade på det och tanken är att att ge ut två nummer om året.

Hur får man då tag på Second Class Kids Magazine? Tidningen följer med gratis vid alla beställningar från webbshoppen, den kommer även att delas ut vid konserter där det annonserats att skivbolaget kommer finnas på plats.

Second Class Kids Webshop 
Rejält utbud av både svensk och importerad punk

Second Class Kids Magazine 
Läs tidigare nummer gratis här

Second Class Kids Records playlist

You May Also Like