Polisen i Eskilstuna fick under torsdagseftermiddagen och kvällen jobba med flera ärenden…

Man misshandlade kvinnor och barn på en adress i Eskilstuna

Polisen larmades strax efter klockan fyra under torsdagseftermiddagen till en adress i de östra delarna av Eskilstuna. Det med anledning av ett bråk.

Väl på plats kunde Polisen konstatera att en man misstänks för att ha misshandlat flera personer.

– De inblandade är inte obekanta med varandra, berättar Polisens presstalesperson, Dennis Johansson Strömberg.

Flera åtalspunkter

Mannen, som är i 25-årsåldern, greps misstänkt för tre fall av misshandel. Det finns inga uppgifter om eventuella personskador i samband med händelsen. De drabbade är två kvinnor och ett barn. Mannen visade även tecken på narkotikapåverkan. Misstänkt narkotika påträffades också i mannens ägo.

– Förutom misshandel misstänks mannen också för ringa narkotikabrott för eget bruk samt innehav, säger Dennis Johansson Strömberg.

Mer från Eskilstunapolisen

Stöld vid leverans till matbutik i stadsdelen Nyfors

Polisen larmades till stadsdelen Nyfors i Eskilstuna vid sextiden på torsdagskvällen. Det med anledning av en stöld. En person som arbetar på ett leveransföretag ska ha befunnit sig vid en matbutik för att leverera varor. Budet ska ha lämnat varor till butiken när stölden inträffade.

Kvinna stal ur lastbil

När personen kom tillbaka till lastbilen berättade ett vittne att en kvinna ska ha passat på och stulit gods från lastbilen. Kvinnan ska sedan ha lämnat platsen till fots. Vad som stulits är inte preciserat i nuläget.

– Polisen åkte under kvällen ut till den aktuella butiken i Nyfors. Händelsen rubriceras som stöld, det finns tyvärr ingen misstänkt i nuläget, säger Polisens presstalesperson, Dennis Johansson Strömberg.

You May Also Like