En av förövarna greps direkt vid brottsplatsen av polis under natten…

Trio gripen efter inbrott i Eskilstuna

Polisen larmades vid fyratiden natten mot torsdagen till Nordwallsgatan i Munktellområdet i Eskilstuna. Det med anledning av ett pågående inbrott. En av polispatrullerna mötte där en bil som lämnade platsen. Den bilen stoppades och misstanke uppstod om att de två personer som satt i bilen hade med inbrottet att göra. De greps och fick följa med till polisstationen för förhör.

– En tredje misstänkt fanns kvar på platsen och greps, som de andra två, misstänkt för stöld genom inbrott, berättar Polisens presstalesperson, Johnny Gustavsson.

Teknisk undersökning ska göras

Brottsplatsen spärrades under natten av och en teknisk undersökning ska göras under torsdagen.

Mer från Eskilstunapolisen

Balkongman flydde

Polisen larmades till Lagrådsgatan i bostadsområdet Lagersberg i Eskilstuna strax före halvsju på torsdagsmorgonen. En lägenhetsinnehavare hade där vaknat av att en person fanns på balkongen och slog sönder ett fönster med en hammare. Lägenhetsinnehavaren uppskattade inte detta, utan avisade enligt uppgift mannen på balkongen genom att kraftigt öppna balkongdörren så den träffade den misstänkta gärningsmannen.

– Den misstänkta personen avvek då från platsen. Han är nu misstänkt för bland annat skadegörelse, säger Polisens presstalesperson, Johnny Gustavsson.

You May Also Like