Polisen i Eskilstuna har jobbat med flera olika ärenden under det senaste dygnet…

Polisen stoppade bil med misstänkt stöldgods i Eskilstuna

Polisen stoppade sent under söndagskvällen ett fordon för kontroll i stadsdelen Mesta i Eskilstuna. Fyra personer, två män och två kvinnor, fanns i fordonet. Vid kontroll hittade polispatrullen misstänkt stöldgods i bilen.

– Samtliga personer i bilen misstänks nu för stöld och en anmälan har gjorts, berättar Polisens presstalesperson, Monica Bergström.

Mat och kläder

Stöldgodset ska ha bestått av mat och kläder. I fordonet satt två män i 20 respektive 35-årsåldern, samt två kvinnor i 20 respektive 30-årsåldern. Alla är nu alltså misstänkta för stöld, enligt Polisen.

Drograttfylleri

Polisen stoppade under natten mot måndagen ett fordon för kontroll på Västeråsvägen i Eskilstuna. Vid kontroll fattade polispatrullen misstanke om att föraren var berusad.

– Föraren, en man i 30-årsåldern, togs med för provtagning. Mannen misstänks nu för drograttfylleri samt ringa narkotikabrott för eget bruk, berättar Polisens presstalesperson, Monica Bergström.

Höga smällar i Eskilstuna

Under söndagskvällen hörde flera inringare av sig till Polisen angående vad de uppfattade som höga smällar i staden. Varifrån smällarna kom är oklart, och Polisen har inte hittat något tecken på skottlossning vid kontroll.

Enligt uppgifter ska polis som hört smällarna tolkat ljudet som fyrverkerier.

Monica Bergström, Polisen.

You May Also Like