Ingen människa är illegal. Foto: Rolf Waltersson.

Hemska vänsterextremister sprider lömska budskap

Jag har skrivit tidigare i eFOLKET om hur polisen på ett förtjänstfullt sätt jagar klottrare med batong och blåljus. Klottrare som sprider upproriska budskap som undergräver samhällsmoralen.

En marodör som skrivit “Fuck Facebook” med spritpenna på en kommunal papperskorg haffades på bar gärning av de rådiga konstaplarna Kling och Klang.

Bara några veckor senare greps en annan illdådare på bar gärning när hen med penna ritat en snopp på en kommunal parkbänk. En illgärning som renderade i 30 dagsböter á 50 kronor. 1500 kronor blev priset på den snoppkonsten.

Pennan beslagstogs för att förhindra fortsatt brottslighet.

När jag i kväll efter mörkrets inbrott i det gråkalla höstrusket tar en promenad i gatlyktornas svaga sken får jag syn på ännu en fasansfull brottsplats som får blodet att frysa till is i mina ådror.

Ännu en spritpennemarodör har slagit till. Den här gången mot ett kommunalt elskåp.

Det är så hemskt att jag inte vet om jag vågar berätta. Jag vill inte utsätta känsliga själar för den mentala påfrestning det innebär att bevittna detta illdåd.

Ni som vet med er att ni är lättchockade kan blunda för att slippa mardrömmar.
Blunda nu!

“Ingen människa är illegal!”, står det skrivet med versaler. Som extra lök på laxen är denna vämjeliga anrättning kryddad med en bild av kommunistsymbolen hammaren och skäran.

Kopplingen är uppenbar – “ingen människa är illegal”, tycker kommunister.

Men så slår mig en tanke i dessa tider av fake news, åsiktskorridorer, pk-media, att jorden kretsar runt solen och inte tvärtom, och att Donald Trump finns på riktigt.

Det kan ju vara ett lömskt sätt av antikommunister att skriva “ingen människa är illegal” bara för att misskreditera dessa superextema vänsterextremister. Eller “marxister och vänsterliberaler” som Jimmy Åkesson brukar kalla alla som är vänster honom själv. Att pådyvla dem en extrem åsikt de inte har bara för att svartmåla dem.

Tänk om motsvarande misskreditering skulle användas mot borgarextremister för att få dem att framstå i dålig dager. Att pådyvla dem extrema åsikter de inte har, för att sedan spy sin galla över dem:

“Vi liberaler säger nej till profitskolor”

“Släng LAS-utredningen i papperskorgen” – Centerpartiet

“Ingen invandrare är illegal” – Sverigemodekraterna

“Det ska vara svårare att berika sig genom andras arbete” – MCSDLKD

Rolf Waltersson

You May Also Like