Brottsplatsen spärrades under eftermiddagen av och Polisen har arbetat intensivt på flera fronter…

Grov misshandel på buss i Eskilstuna!

Polis och ambulans kallades under eftermiddagen idag tisdag till Centralstationen i Eskilstuna. Det med anledning av en misstänkt misshandel med vasst tillhygge på en buss. Två personer fördes med ambulans till Mälarsjukhuset.

Polisen har under eftermiddagen aktivt sökt efter gärningsmännen. Vidare har man säkrat vittnesuppgifter och samtidigt säkrat brottsplatsen (bussen) för spårsäkring. I nuläget är brottsrubriceringen grov misshandel.

Två unga män har sprungit från platsen

Två unga män ska ha utfört misshandeln och sedan sprungit från platsen. Vittnesuppgifter gör gällande att det ska ha varit flera misstänkta i sällskapet, möjligen fyra till fem personer. Det är dock oklart hur många som sedan har varit aktiva i själva misshandeln. De två drabbade offren är killar i övre tonåren. Skadeläget är i skrivande stund oklart.

Polisen har jobbat på flera fronter

Polisen har under eftermiddagen arbetat på flera fronter. Det har handlat om att söka efter de misstänkta, att fånga upp vittnen och hålla förhör, att söka efter spår på bussen, hålla förhör med de drabbade samt undersöka om händelsen har fångats på övervakningskamera.

Dramat ska ha utspelat sig vid tvåtiden på tisdagseftermiddagen. Den som tror sig sett något är välkommen att tipsa Polisen i Eskilstuna. Det kan man exempelvis göra på telefonnummer 11414. Personerna ska efter misshandeln ha lämnat platsen till fots och sprungit mot Bruksgatan…

You May Also Like