Sörmlandspolisen har jobbat med olika ärenden under kvällen och natten mot idag onsdag…

Flera personer misshandlade kvinna i trapphus i Fröslunda i Eskilstuna

Strax efter klockan tre natten mot idag onsdag larmades Polisen till en adress i stadsdelen Fröslunda i Eskilstuna. Det med anledning av ett pågående storbråk i ett trapphus.

Flera personer skulle enligt uppgift vara inblandade och polis åkte ut till den aktuella adressen i Fröslunda. Flera gärningspersoner ska på platsen ha misshandlat en kvinna i 20-årsåldern. Minst ett tillhygge ska ha använts.

– Den drabbade kvinnan kontrollerades av ambulanspersonal, i övrigt har vi inga detaljer om skadorna på henne, säger Polisens presstalesperson, Dennis Johansson Strömberg.

Tre personer gripna

Polisen påträffade sedan tre personer i närområdet som kunde kopplas samman med händelsen i trapphuset. Samtliga greps misstänkta för grov misshandel. Polisen har säkerställt identiteten på två av de gripna. Det handlar om en man i 25-årsåldern och en kvinna i 20-årsåldern. Den tredje personen som greps är en kvinna, men identiteten på henne var under onsdagsmorgonen ännu inte fastställd.

Död man funnen i Katrineholm

Sjukvårdens larmcentral larmade under tisdagskvällen Polisen angående ett ärende på en adress i Katrineholm. Inomhus påträffades en avliden man i 40-årsåldern.

Bostaden spärrades under kvällen av för en kriminalteknisk undersökning.

– Det finns oklarheter kring dödsfallet. Omständigheterna på platsen gör att brott inte kan uteslutas. En förundersökning gällande mord alternativt vållande till annans död har därför inletts, förklarar Polisens presstalesperson, Dennis Johansson Strömberg.

35-åring anhållen

I bostaden påträffades även en man i 35-årsåldern. Han anhölls under natten mot onsdag. Det efter beslut från åklagare.

– Närmast anhöriga är underrättade. Åklagare leder nu förundersökningen, säger Dennis Johansson Strömberg.

Under kvällen och natten mot idag onsdag har Polisen också hanterat rutinärenden, exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Dennis Johansson Strömberg, Polisen.

You May Also Like