Den aktuella platsen spärrades under natten mot lördagen av…

Ny skottlossning i Eskilstuna

Vid ettiden natten mot lördag fick Polisen ta emot flera samtal från personer som uppgav sig ha hört flera höga smällar. Smällarna ska ha hörts i trakterna kring Marielundsgatan i Eskilstuna.

Polisen sökte under natten igenom det aktuella området och hittade så småningom tomhylsor, inte långt från Stålforsskolan, vilket tyder på att det faktiskt skett en skottlossning på platsen. Ingen person ska ha anträffats skadad, och man har heller inte gripit någon gärningsman.

Grovt vapenbrott

Under natten genomförde Polisen en del vittnesförhör. Polisen hoppas nu kunna gå vidare i ärendet genom bland annat spårsökning under lördagen. Man har upprättat en anmälan om grovt vapenbrott.

Mer från Eskilstunapolisen

Under natten mot lördag larmades Polisen till bostadsområdet Råbergstorp i Eskilstuna – det med anledning av en sönderslagen bil.

En man i 30-årsåldern är nu misstänkt för att vara den som ska ha slagit sönder bilen. En anmälan om skadegörelse samt olaga hot är upprättad, då det enligt uppgift även ska ha förekommit hot från den våldsamme mannen.

Bakomliggande konflikt

Polisen misstänker att bilägaren och mannen som slog sönder bilen är bekanta med varandra, och att någon form av konflikt ligger bakom nattens händelse…

You May Also Like