Lastkaj 14.

Musiken får aldrig tystna!

Runt om i världen gapar scenerna tomma nu, men musiken får inte tystna trots den globala krisen. Fler och fler band livesänder istället sin konserter på Facebook, Instagram och andra sociala medier. Ett av dessa band är Lastkaj 14 som kommer att bjuda på påskpunk under skärtorsdagen.

Lastkaj 14 meddelar följande:

Tänk om det gick att inleda påsken med att få 20 000 människor att titta på trallpunk – samtidigt! Det låter kanske som en utopi, men det är fullt möjligt. Om alla som gillar rockmusik drar på www.facebook.se/gaffase kl 20.00 på skärtorsdag, den 9 april, så är det sant och verklighet. Som Lastkaj 14 sa, redan innan allt brakade lös:

“Det här går åt helvete, vi går åt helvete och ljuset är långt borta. Vi försöker däremot leverera eländet så att alla kan blunda och låtsas en stund. Vi vill att alla ska ta paus och le för ett ögonblick!”.

Glad påsk, för bövelen!
Mer info om evenemanget

Musikmagazinet Gaffa har även en lista på flera konserter som kommer att livesändas. Det är gratis att titta och lyssna men vill man brukar det även gå att swisha ett frivilligt bidrag till artisterna. Det här är en möjlighet att få se riktigt bra artister och även upptäcka nya favoriter. Se hela listan här

You May Also Like