Rättegången mot sonen är planerad att äga rum i Eskilstuna Tingsrätt nu under hösten…

Man åtalas för mord på sin egen mamma i Eskilstuna

En man i 21-årsåldern åtalas nu vid Eskilstuna Tingsrätt – det för att ha mördat sin egen mamma. Mordet ska ha skett i stadsdelen Skogsängen i Eskilstuna i våras. Sonen ska vid flera tillfällen ha knivhuggit mamman med kniv i ansiktet, på halsen och på andra kroppsdelar.

Det var i slutet av april i år som Polisen larmades till en lägenhet i Skogsängen i Eskilstuna där en kvinna i 43-årsåldern hittades avliden. Nu åtalas alltså hennes son i 21-årsåldern, misstänkt för mord. De skador som mannen orsakade sin mamma ledde till kraftiga blödningar som till slut ledde till hennes död. Kvinnan hittades avliden på eftermiddagen, hennes son greps senare under natten, men i en annan stad.

Har erkänt mord

Den 21-åriga sonen har förhörts, och han har också erkänt gärningen. Sonen är känd av Polisen sedan flera tidigare ärenden – bland annat för våldsbrott. Rättegången mot mannen ska hållas vid Eskilstuna Tingsrätt nu under hösten.

Bilden visar en del av Skogsängen i Eskilstuna…

Våldsamt personrån i Eskilstuna

Den 21-åriga mannen dömdes nyligen vid Eskilstuna Tingsrätt för delaktighet i ett våldsamt personrån som ska ha ägt rum i Eskilstuna i mars i våras (se tidigare artikel). En månad senare ska mannen alltså ha mördat sin egen mamma…

You May Also Like