Foto: Rolf Walteersson /eFOLKET

Insändare utmanar kommunalråd

Som medborgare i skammens stad, Eskilstuna, där de ledande tror att det går att trolla bort fattigdomen, uppmanar jag en redan etablerad organisation. Stadsmissionen, Röda korset eller annan att omgående öppna ett Swishkonto där medel kan sättas in för eu-migranternas “tillstånd”.

Undertecknad förbinder sig att betala 50kr i månaden till det kontot. I en intervju i Aktuellt raljerade Jimmy ”Hoffa” Janson att ingen öppnat något 90-konto eller annan insamling. Så låt oss nu göra det!
Ordning härskar i Eskilstuna! När hörde vi en liknande utsaga? Jo i Tyskland…och när var det!?
Själv är jag pensionär och har svårt att ta mig ut i markerna för att plocka bär och svamp. I år har jag köpt blåbär nästan varje dag av migranterna som plockat och rensat så fint. Stort tack! Till Jimmy: En gång provade du på att leva med socialnormen en månad! Pröva på ett år, utan hem och socialt skyddsnät i övrigt. Sen kan vi diskutera! Och vad jag erinrar mig så fick du en ”hundring över” efter den där massmediala pr-kampanjen du gjorde! Den har du säkert sparat. Låt den gå till denna insamling för att visa att du är karl för din hatt! Ett ytterligare förslag är inrättande av miljösmarta arbeten nu när ni höjt RUT-bidraget för de rikaste. Ni ville ha EU, då kan ni inte bara ta russinen i den kakan! Jag utmanar dig! 50 pix i månaden!

Peter Danngren, fattigpensionär och ordningsmänniska!  

PS Jimmy, det vi samlar in går till tillståndsprövningar. Ergo: vi stödjer då även polisens verksamhet. Och det är väl bra? DS

You May Also Like