Kari Parman.

Insändare: Ta ställning för välfärden

Jag sätter välfärden först och värnar om det svenska välfärdssamhället som byggts med hårt och långsiktigt arbete. Jag värnar om människors lika värde och lika rättigheter för det är vad välfärden i grund och botten handlar om.

Jag sätter vår gemensamma välfärd först. Den som vi gemensamt finansierar med våra skatter. En välfärd som erbjuder likvärdig barnomsorg och skola för alla. En välfärd där behovet av sjukvård fördelas efter behov – inte efter betalningsförmåga.

Jag sätter välfärden först. En välfärd som garanterar justa löner och trygga arbetsplatser. Alla ska kunna leva på sin lön och ingen ska behöva dö på sitt jobb.

Jag sätter välfärden först. En välfärd som syftar till medborgarnas bästa. En välfärd som vi gemensamt tar ansvar för. En välfärd som tillhandahåller en god och anständig service åt våra äldre som varit med och lagt grunden för vårt välfärdssamhället.

Jag sätter välfärden först. En välfärd som garanterar skäliga pensioner för alla som slitit ut sig på arbetsplatser runt om i landet.

Jag sätter välfärden först före privata vinstintressen, före utförsäljningar och privatiseringar. Jag sätter välfärden först en välfärd som värnar om miljön. En välfärd som är ansvarstagande mot kommande generationer. En välfärd som vi kan vara stolta över.

Ta ställning för välfärden du med – fira första maj med oss.

Kari Parman (S)
Gnosjö

You May Also Like