Mitt i det blomstrande köpcentrumet har Sibylla drivit sitt gatukök i sju års tid – men nu verkar det alltså vara slut med det…

Eskilstuna: Sibylla i Folkesta i konkurs

Den som hade tänkt sig att ta en hamburgare eller en korv på Sibyllas snabbmatsrestaurang i Folkesta Köpcentrum i Eskilstuna får tänka om – gatuköket har nämligen bommat igen.

Enligt uppgift har företaget gått i konkurs. Det efter sju år i Folkesta Köpcentrum. Snabbmatsrestaurangen öppnade under våren 2017.

”Tack för den här tiden, och trevlig sommar”, står det på en lapp i entrédörren…

Trots bra läge

Man kan ju tycka att restaurangens placering borde vara ganska bra – mitt i det blomstrande köpcentrumet med mycket folk, inga andra restauranger som konkurrerar, och dess utom i direkt anslutning till motorvägen E20. Men tydligen inte tillräckligt bra. Kunder som kommer till restaurangen möts av en lapp på dörren där det står att gatuköket är stängt ”tills vidare”. Exakt vad tills vidare betyder är oklart, då företaget alltså gått i konkurs.

Allting tycks vara orört inne på restaurangen – på väggen ovanför kassan är bildskärmen till matbeställningarna fortfarande påslagen, redo att informera kunderna om när deras beställning är klar…

När eFOLKET:s reporter är på plats vid det nu nedstängda köket verkar det som att all utrustning fortfarande finns kvar inne på restaurangen.

Läs också:

Eskilstuna: Och nu väljer även bensinmackens butik att lämna Fröslunda Centrum

You May Also Like