Här syns Apotek Hjärtats butik inne på ICA Stenby i Eskilstuna – Apotek Hjärtat har även en butik inne på ICA Maxi i stadsdelen Skiftinge, samt flera butiker runt om i stan, bland annat på Mälarsjukhuset. Och nu har man alltså för avsikt att öppna ytterligare en butik på ICA Ekängen…

Eskilstuna: Apotek Hjärtat öppnar butik på ICA Ekängen

Till hösten kommer ytterligare ett apotek att slå upp portarna i Eskilstuna – det handlar om Apotek Hjärtat som kommer att öppna en butik inne på ICA Kvantum Ekängen.

Det nya apoteket kommer att ligga alldeles innanför entrén till matbutiken och ha öppet måndag till fredag klockan 8 till 20, samt lördag och söndag 10 till 18. Just nu befinner man sig i en rekryteringsprocess, där man bland annat söker en apotekschef till den nya butiken.

Entrén till ICA Ekängen, beläget på Strängnäsvägen i Eskilstuna – här inne vill Apotek Hjärtat öppna en butik till hösten…

Apotek Hjärtat är en svensk apotekskedja med över 400 apotek i Sverige och därmed Sveriges största apotekskedja sett till omsättning. Apotek Hjärtat har idag omkring 4000 medarbetare, varav mer än hälften uppges vara farmaceuter.

Inne på ICA Ekängen är det tänkt att Apotek Hjärtats nya butik ska slå upp portarna till hösten…

Apotek Hjärtats historia

Apotek Hjärtat grundades 2009. Hösten 2014 förvärvades Apotek Hjärtat av ICA Gruppen, som drev konkurrenten Cura Apoteket. Under 2015 slogs de två apotekskedjorna ihop och drivs vidare under namnet Apotek Hjärtat. I samband med det lades ICA-loggan till i Apotek Hjärtats logotyp.

Apotek Hjärtats logotyp tillsammans med ICA:s logotyp.

På bilden nedan syns Apotek Hjärtats butik inne på ICA Maxi i stadsdelen Skiftinge i Eskilstuna…

Läs också:

Lågpriskedjan Lidl fortsätter att ”stjäla” kunder – vill öppna hundratals nya butiker

Eskilstuna: Sibylla i Folkesta i konkurs

Eskilstuna: Och nu väljer även bensinmackens butik att lämna Fröslunda Centrum

You May Also Like