Den brasilianske fascistpresidenten Bolsonaros mordiska framfart. Fruktansvärda bildbevis.

Trumps allierade, Brasiliens fascistoide president Jair Bolsonaro, mördar fattiga ungdomar. Såsom han lovat.

Brasilien har fått en ny president. Jair Bolsonaro, Högerextremist,representerande storgodsägarna och militären. Framburen av de reaktionära frikyrkorna och nättrollen. Han har lovat att öppna Amazonas för gods och boskapsägarna. Befolkningen ska jagas undan. Vegetationen skövlas..

Traditionella familjevärden ska nu gälla. Det betyder bland annat enligt den nya ministern för kvinnofrågor till-lika frikyrkopastor att från och med nu ska pojkar kläs i blått, flickor i rosa.

Bolsonaro har under valkampanjen deklarerat att det under den tidigare militärdiktaturen sköts för få människor. I den andan har han nu låtit polisstyrkorna dra ut på mord-räder. Precis som Dutarte i Filippinerna riktar han först våldet mot marginaliserade, droganvändare och kriminella. Stora som små. Bilder från dessa mordorgier har också nått eFOLKETs redaktion. Videor och stillbilder. Innehållet är fruktansvärt. Vi publicerar här en av dessa bildbevis. Döda kroppar uppslängda på ett pickup-flak. En demonisering sker av människogrupper. Grupper som ska mista sin mänsklighet och elimineras –förintas – i Bolsonaros Brasilien. Ett klassiskt fascistiskt tema.

Denne Bolsonaro är nu en av dem som hotar Venezuela. Hans väpnade styrkor kan av Trump komma att tilldelas rollen som invasionsstyrka. För att “främja demokratin.”

 

You May Also Like