Aggressive Soccer Moms på Guitar Center i Queens. Foto: Åsa Wallén

Aggressive Soccer Moms on tour i USA – Dag 2: Gitarrer och öl

Aggressive Soccer Moms har nu installerat sig i New York och gått igenom det sista inför kommande spelningar. Snart drar det igång och de är minst sagt förväntansfulla.

Torsdagen spenderades en hel del i Queens och nu när gitarrerna är inköpta, en Gretch till Tom och en Epiphone till Anders, fanns det möjlighet att repa inför premiärspelningen på lördag. Thomas Wahlström hälsar från deras bas i Brooklyn att de har en bra känsla. -Vi kommer att vara skitbra när det blir dags att äntra scenen i New Bedford.

Vädret i New York är strålande, solen skiner och det är runt 20 grader varmt. Kvällen avslutades på restaurang i Williamsburg där det vankades käk samt provades på lokala ölsorter. Staden har många fina bryggerier där Brooklyn Brewery är ett av de mest kända.

Nu väntar snart den 35 mil långa vägen till New Bedford i Massachusetts dit de kör själva. Aggressive Soccer Moms kommer att spela på lördagen 22.30 lokal tid. 4752 Festival är en gratisfestival med flera scener runt om i stan.

Dagens låt, Time Is Limited, är öppningsspåret från All You Need (2022)

Foton: Åsa Wallén

Aggressive Soccer Moms består av Thomas Wahlström, Anders Bergström och Tom Holmlund. Bandet bildades 2017 och har släppt sju album. Nu är de aktuella med en USA-turné samt med nya singeln The Comeback Kid (Comfort Me).

You May Also Like