Vinnare av Munktellgranen utsedd

Prisutdelningen skedde i samband med en julbasar på Eskilstuna Folkhögskola i Munktellstaden. Kommunfastighet, som anordnar tävlingen, hade uttryckt ett starkt intresse för att anordna detta med hjälp av folkhögskolan. Folkhögskolan arrangerade det hela och studenter på skolan deltog i tävlingen i år. Det var en trevlig miljö med julbasaren som tog plats under dagen, vilket även gav en chans att lämna sista-sekunden-röster. Under tiden som basaren höll på hade de fått in c:a 100 nya röster, vilket gav ett slut resultat på 700, vilket inte var helt tillfredsställande för Kommunfastigheter. De lovad att göra bättre ifrån sig nästa år med annonsering etc. Förutom prisutdelningen fanns det möjlighet att köpa lussekatter, halssmycken, julkransar, pynt m.m. Dessutom fanns det även en loppis, café och live musik. Samtliga intäkter gick till Barncancerfonden och WaterAid. Det var ett välbesökt event.

Det vinnande bidraget var bidrag nr.10 Winter Wonderland av Ronja Johansson och Klara Eriksson. De vann med endast 27% och in till slutet så var det tätt mellan bidragen.

Munktellgranen hålls av Kommunfastighet. Vinnaren får förutom äran och ett diplom även 5000 kr. Varje år så är det ett nytt tema. Förra årets tema var skräck medans årets tema handlade om att tänka utanför boxen. Alternativa julgranar så att säga.

Senaste artiklarna av
Freddy Jacobsen

    You May Also Like